army74 Creative Commons License 2017.04.28 0 0 357

Nincs mit. Én is köszönöm a türelmet azért csak 4 hétig molyoltam rajta mire minden elkészült.Azért felsorolom én is, hogy mennyi minden lett javítva mert nem semmi volt.

Amit még nem is mondtam neked: jobb első ülés háttámláján levő asztalkát is kicseréltem egy jóra :-)

Teljes váltó felújítás

váltóbovden végében a nagyobbik gumipogácsa cserélve

bal féltengely csukló és gömbfej csere, jobb féltengely porvédő csere.

nyomásszabályzó szelep cserélve újra.

hátsó stabilizátor gumik cserélve lettek.

gyújtáskapcsoló 2 kulccsal beszerelve.

nem volt távirányítód adtam egyet rátanítottam ekkor kiderült, hogy a bal első központizár rossz.

b.e. központizár cserélve

Klíma nyomáspróbájakor elől a klímahűtőnél engedett.

Klímahűtő cserélve emiatt a törött első lökhárító leszedve és ekkor látszódott, hogy az alsó homloklemez rá van nyomódva a klímahűtőre ami el is görbült.A vízhűtő is görbült. Mindkettő cserélve lett volt itthon épp.

Kapott majdnem szín azonos kevésbé rossz lökhárítót ép alsó ráccsal, a homloklemez ki lett húzatva egy fánál.

első lámpák polírozva

jobb lámpa magasság állító motor cserélve mert nem működött.

Hátsó ablaktörlő motor javítva (szerencsére a motor nem volt leégve csak a tengelye szorult meg, de a szétszedést sikerült megoldani, hogy ne törjön a menetes rész az anyával. az anyát leflexeltem és tettem helyette egy másikat rá.

hátsó ablaktörlő kar sem volt a csonkon, azt egy Accent hátsó ablaktörlő karjából alakítottam át és olyan mint az új.

Csomagtér törött burkolatok cserélve,

csomagtérajtó burkolatok cserélve.

Újabb klíma nyomáspróba még 2x mire meglett a másik lyuk ezért a hátramenő klímacső ki lett szerelve és a motortéri csatlakozásnál le van hegesztve. 4. nyomáspróba majd klímatöltés.

repedt Szélvédő cseréltetése szakemberrel bontottra

hátsó utastér szőnyege kiszedve ülések rögzítései és a fém padló kitakarítva, padlókárpit porszívózva. Első ülések kárpit tisztítózva. Gázolaj és pollenszűrő cserélve újra.

első fékek ellenőrizve, egy rögzítetlen fékcső rögzítve lett.

műszerfal világításban ki volt égve egy égő (üzemanyag szint jelzés nem volt látható emiatt sötétben ezért az is cserélve. Ehhez elég jól szét kell szedni a burkolatot.

Még a rádiót akartam rögzíteni de az 1 dines középkonzolt nemrég adtam oda másnak és nem volt már .

Előzmény: zorbassopron (355)