Amita13 Creative Commons License 2017.04.27 0 0 24380

Már kétszer is, tavaly késő ősszel, és idén márciusban. Most hogy van ez a lehetőség (a főoldalukon kiemelve), hogy az egész Lenzi katalógus fel van sorolva, így elcsábultam. (Úgy tudom, most már állandó kapcsolatban lesznek a Lenzi-vel, és gondolom, az előrendelések függvényében érkeznek majd a növények. Legalábbis most így ment, mélben leadtam a rendelést, szólt, amikor megérkeztek, és küldte.)

Örülök, hogy szerinted jó a Lenzi, olvastam már, hogy van, aki szidja, merthogy az alanyai nem jók, és hogy nem túl hosszú életűek a ráoltott nemesek. Mondjuk engem nem igazán érdekel, mert ha rosszul megy teleltetés, akkor egy szuper alanyra oltott is simán kimegy, és ha nem 30, csak 15 évig van meg egy fám, már az is jó kor, és úgyis szándékozom tovább oltani majd belőlük. Az viszont vitathatatlan, hogy nagyon sok fajtát árulnak, és aránylag jó áron. 

Azt hiszem az oroblancora is rákérdeztem, illetve hogy egyáltalán van-e "a sweetie" neki. De sajna nincs. De hátha a nagy érdeklődésre való tekintettel fog oltani. :)

Előzmény: bombaba (24379)