Well Creative Commons License 2017.04.25 0 1 8822

ok ,megprobalom, ugy elmeselni, h egy libsi is megertse :

Tanmese: 

nyaron lejar a lizing az astramon Srx4-emen, es tojozok, h mire csereljem le, az Evoque , es a XT5 kozott hezitalok, na a multkoriban a Costco parkolojaban egy fiatala srac egy Evoque-ba ramolt be, megaltam mellette, es megkerdeztem, h mi a velemenye az autorol, ugy is mint felhasznalo. O kozolte, h egy darab szar, megbizhatatlan, szar az elektronika, kicsi a hatsoules, kicsi a csomagtarto, es nem kenyelmes pakolni bele... mikor konkretan megkerdeztem, h megvenne-e megint ,aegyertelmuen kozolte, h NEM . Akkor lepodtem volna meg, ha a sok szarozas utan azt mondta vona, h "persze, es meg tobbet is hajlando lennek fizetni erte mint mikor megvetttem" 

Nos az a felmeres amit ide linkeltem, pont errol szol, minden szar a Donald alatt, o a legrosszabb elnok a tortenelemben, am a vegso kerdesre a valasz, az, hogy IGEN megvalasztanank ujra, sott nagyobb szazalekkal mint 3 honapja! .... jot rohogtem.   

Nem kell rogton harapni, h en kiragadok a szovegkornyezetbol, mert nem, csak a felmeres visszasagara mutattam ra.  igy vicces a dolog. 

Előzmény: hódember (8821)