jacknewton
2017.04.23
|
|
0 0
215776
|
Köszi a biztatást :D Teljesen igazad van. Nem azért kérdeztem mert nem tudnám megoldani de mindenből tanul az ember. Pl nekem még újdonság a diag progi de nem bánom ha megtanulom használni. Ráadásuk a B jogsimon kívül még van egy pár és van műszaki ismeretem is. Eddig "analóg" autóim voltak és miután az úgynevezett "szakemberek" eltaknyolták őket kénytelen voltam utánuk dolgozni. Pl sz.r helyre és kanyhaló krisztián módon bekötött gyújtótrafó bekötése a legrosszabb helyen tette tönkre egy hét alatt a vadi új trafómat az előző autómban. A szakember persze b...ott az egészre. Nagyon sok a kókler és kevés a szaki. Pl a tegnap felhívott szerelő azt kérdezte, hogy miért éppen alfát vettem mert az szer. Na most erre mit mondjak? Vigyem hozzá, hogy ő i megéljen valamiből? Nem a pénzt ajnálom csak tudod nem szeretem feleslegesen kidobni mindenféle "szakember"-nek mondott figurának. Sajnálom ha ekkorra gondot okoztam ebben a fórumban és azért köszönöm a segítséget mert mint mondtam tanulni jó |
Előzmény: Marklar T ie (215775)
|
|