anblock_italia
2017.04.17
|
|
0 0
92538
|
Attól tartok, hogy az első ajánlat, ami húszezer forintnál többe kerül, nem "kistermelőknek" való mennyiséget nyújt..., és csodát nem ígér!:-( Azzal biztos kicsit jobb a helyzet, ha a nöstények olyan lárvát raknak, amik nem kelnek ki, de addig is szívogatják a leanderek levelét, amíg próbálkoznak :-(A második sem pont az, amit reméltem. Bevallom, valami olyasmire gondoltam akkor, amikor felszívódót írtál, mint az Actara, amivel belocsolom a növényt, és az életben többé nem lesz rajta pajzstetű (és más sem)! De sajnos az az atka ellen nem hatásos..., bár sosem próbáltam, de nincs ráírva. Nem tűnik a másik sem jobbnak, mint amiket eddig is ismertünk, ha meg kell várni, míg atkásak lesznek, akkor már megette a fene. Én Nissorunt szoktam használni, az azért valamelyest a megelőzést is ígéri, de azért csak atkásak lesznek egy idő után. És van a Vertimec, az ugyan nem egyszerűen beszerezhető, de mindenre van megoldás. De sajnos az sem csodaszer :-( Vannak szerek, ez tény, de nagyon megcsúfítják a levélzetet és nem védenek totálisan..., ez az a csata, amiben nehéz nyerni. Ha széljárta helyen vannak a leandereink, vannak, amik nálam is a kertben vannak, azok nem lesznek atkásak, de azért jobb nekik (meg nekem is) a teraszon. |
Előzmény: Törölt nick (92537)
|
|