Minden nézőpont kérdése!
Én egyszer rendeltem 5 éve a Muzikertől egy CME UF80 billentyűt és bizony törött volt.
Minden áron a szállítóra akarták ráverni, de mivel hiányzott belőle egy darab a belső csomagolásból, ami szintén kivolt törve, így Ők csomagolták vissza törötten, és hiányos is volt a csomag. Igaz ők állták a szállítást, ami ha Te küldesz vissza 12-14.000,- Ft és 1 hónapon belül vissza is kaptam a pénzt, ami a kezelési költségekkel már nem volt annyi! A szélein a műanyag volt törött. Nem is lett volna ez gond, mert fából megtudtam volna oldani ahelyett, de az oktávhangokat nem játszotta le. Mivel másikat nem tudtak biztosítani, így visszakértem a pénzt! A bátyám viszont évek óta tőlük rendel meg is van velük elégedve, és küldött is vissza, pont Korg LP380-as hangszert a billentyűi miatt, de nem volt rossz, csak idegesítette a billentyű zaj. Neki 12.000,- Ft volt a Pozsonyi szállítás, mert oda kell visszaküldeni, ha nem felel meg a termék. Valóban visszaadják a pénzt, ha visszaküldöd saját költségen, átnézik ott és hibátlannak tartják, akkor 1 hónapon belül megérkezik a pénz.
Nem mondom, hogy ne vásároljon ott senki, mert bizonyos szempontból korrektek, de nem a legolcsóbbak és ha elromlik Te küldöd ki javítatásra. De mint írtam minden nézőpont kérdése, mert én itthon is befürödtem a Tutto-val, nem feltétlen rossz egy külföldi cég.
Én az Eldorádótól és Music Shop-Rontól rendeltem már megvoltam velük elégedve.