repcsepista Creative Commons License 2017.04.09 0 0 1331

Isten éld meg a magyart, magyarokat azaz magyar de Jézusunk Napnépeket s azok szószólóit táltos ...áldás tárrog...neee... tátog iá iá iá...
               1.: Volt, van!? - ami volt lesss...egy LÁTÓ ÁLMOM... na most csak azt lehet látni... ami van, s mi van? A MÉREGZÖLD -SÁRGÁRKÖDFÉLE -ÖVEZETEK...AZOK A HÁBORGÓ (ARAB S A ZSIDÓK ARABOK MEG MINDEN AKÁR ÁLLAT VAGY EMBER ISTEN VAGY CSAK HA SZALMA ALMA? DE KIGYÓ BOGYO OOO... STBBB...TBC CCC...ÁLDOZÓ IS AZOK KIGYÓ FAJTÁJUAK, ÁLDOZÓK (AMIT ESZEL SSS...AZ VAGY!?) DE EGYBEN ÁLDOZZATOK IS...HA NINS MÁCCS MACCKA) TENGEREK AMIBE NAGYON IS BELE ILLAH AZ IZRÁLER ÁSZLÓ...AZAZ KÉKES...DE ZARGAZÖLD ALAPZATU...
               2.: AMIT JÁNYOS 8:44. AZ A SZÉKHELL...NA AZ AZ IGAZI NAGY KÁR (TRON) ...stalán hogy többet megtudhatnátok nem átok...ha átgyüttök a Mi is UFOkák vagyunk! -én igy... valhallahood vagyunk? Na most az a ZÖLD SZIN...ami kétcsegg nélkül a háborgó arab (mór) tengerek... zidó ki... pont tegnap olvastam: The World's Most (most?) Powerful (fuls) People ne szopj le 2016? Na pont Putinról akartam irni...EGYEDÜL PUTIN VAN LEGGÖZELEBB AZ OROSZ NÉPEKHEZ DEEE...MOST HA EGYNAPNÉP...AKKOR AZ JEWuk...(AMCSICA) MEG MINDEN NÉPHEZ AMI HELLEN PINNYALATBAN NIN!!! DE MÉGIS ŐK ÉLNEK...NA MINDEN MÁCS... AZ ENNEK A ZÖLDHASU GOD ZILLÁLT ZILLA PUSZIJA PISZKA FÁJA FÁSSA...LÁSSA...UGGANÉS A TÖRPÉK A 7 TÖRPE... AZ AZ 1 MONEYFA FAKON EB URA FACCÓ... LENNE RAJTA...
              3.: Sóval...talán mocst látjátok...hogy a Mi is UFO voggunkba... sokmindent nem tudok ugy lerini...ahogy láttam s mindig előttem az orom...orrom? -valhallol láttamozni fogom... nem középiskolla (kula) fokon...együtt tanta napozunk pu! Na TÉNLEG PUTIN A VILÁG... nem tartozik bele a ZÖLD DE MÉRGEGZÜD ÖVEZETBE... NA MOST AZ ARAB TENGER NÉPEI IS FELNÉZNEK PUTINRA MERT NINS MÁCS!!! PUTIN BESZÉL A LEGIGAZSÁGOSABBAN...(MAJDNEM NÁZI MÁR JITLER CSAK KICCMICKA SAPKA? - KAPALA...) AZÉRT ROTTYANT BE...MIND A KÉT IRÁNY =IRÁN?- DAVID/SALAMONYA TRONA TROTT...UJ JER JEWuk kaka meg mocst...NA NAGYKÁR MEG GAZÁR -BIRODALMAK MAKK MAKK NAKK...MINDEN AMI ÁLDOZATOS MEG HIERERCHIVÁS HUSMARCINGA MEG VÉRIVÁS SZOPÁS... TEST VÉRISÉGGEK AHA A S EGGED KÉNA VALA VALL GOD... AZ EGEKBE HÁ HÁ ROTTY...
               Innennn... na mizooda hirtelneseggel bekövetkeztak az álmaim...lásd A NAGY TÁTOT SZÁJU EGYIK SZUKA VAGY KANA SARKANSZUKA KIGYÓ... NA HONNAN LEHET TRUDNI... KIPURCANT...S MOST JÖNNE A MÁCSIK DEEE...
            Isten báránya még bééé...
U.i. HA MEGENGEDITEK.. zépenzápon kérleg allaháson bársony...aha aran ezüst te marha... benetek...cak dijóhéjba...de neked kell megtörni...

Előzmény: repcsepista (1330)