Sziasztok!
Kb 5 éve alapvizsgaztam zongorából, s idén újra beiratkoztam zenesuliba. Van egy Petrof pianinom, amit elhozattam a pesti társasházba, de még nappal sem merek rajta nyugodtan gyakorolni. Túl hangosnak találom ebbe a környezetbe. Nem úgy van mint vidéken egy kertes hazban a varos szélén. Este 8 ig ha tehetem inkabb a suliba megyek gyakorolni.
Így par hete tervezem h veszek egy hordozható digitális gyakorló hangszert, h késő este is tudjak munka utan gyakorolni a lakas bármely pontjan.
Rengeteg videot megnéztem Youtube-on, olvasgattam itt a fórumon és a gyakori kérdéseken. Voltam mar 2 üzletben is kipróbalni néhanyat, de 300 ezerért nem talaltam jó billentésű digi. zongorát.
Kipróbaltam az olcsóbb Yamaha-kat de nagyon lagy billentésük volt. Esetleg a Roland FP-30 jöhet szóba, mert állvánnyal és pedallal 250 ezer, bar az sem igazan nyerő billentesre.
Djuice 2014.09.29-ei bejegyzései alapjan kedvet kaptam a Studiologic Numa Stage hagszerhez, miszerint viszonylag olcsón jó a mechanikája.
Budapesten esetleg vhol ki tudom próbálni?
Hívtam a Hitspace üzletet, de nem ajanlották, mondvan h korabban mindet vissza kellett küldeniük szoftver hiba miatt, mert a MIDI jeleket össze-vissza küldözgette. Így mar naluk nem lehet kipróbalni.
Ti hallottatok ilyen problémáról ezzel kapcsolatban?
Felhívtam egy győri üzletet is, de ott is csak megrendelhető, nincs kiállított darab, h kipróbaljam.
Nekem kimondottan csak klasszikus zongoradarabokhoz kellene, nem izgatnak a MIDI jelek.
Ma lattam youtube-on egy videot Numa piano változatról, de ezt még a Muzikernél sem látom.
Erről esetleg tudtok vmit?