Úgyse lesz akkora szerencsénk, hogy időben kitegyenek bennünket az EU-ból
Az elmúlt 13 évben realista, de nem lelkes EU-pártiból lelkes EU-ellenessé váltam. Mentségemre csak az szól a korábbi álláspontom tekintetében, hogy egészen a kétezres évek közepéig nem találkoztam olyan ostoba, agresszív, fennhéjázó, destruktív politikusokkal, mint az EU vezetői. Ezt a rendszerváltás előtti és utáni politikai elit ismeretében mondom, még a magyar hülye is jobb minőséget képvisel, mint a nyugati hülye, azaz mint „Európa” liberális politikusai.
A Times szellőztette meg, ha nem fogadunk be százezres nagyságú mohamedán tömeget, akkor kitesznek bennünket az EU-ból. Ez év szeptemberében akarják a magyar és a lengyel kormányt megzsarolni ezzel.
A forgatókönyv hihető, akármelyik alkalmatlan hülye nyer Németországban, a francia választások eredményétől függetlenül, meg kell próbálnia elpusztítani a kelet-európai nemzetek ellenálló kormányait, aztán magukat a nemzeteket is, hogy a nagy liberális gondolat kiteljesedhessen.
Európa teljes etnikai arculatának megváltoztatása olyan projekt, amely csak a legnagyobb összeesküvés-elméletek keretén belül elemezhető. Szerintem sokkal valószínűbb azonban az, hogy a teljesen belterjes, a napi valóságtól teljesen elszakadt európai liberális politikai elitnek an block elment az esze.
Ez nem költői túlzás, mindenki nyugodtan tekinthető elmebetegnek, ha egy random ideológiát mindenfajta rugalmasság nélkül rá akar erőltetni a valóságra.