SLali75 Creative Commons License 2017.03.31 0 0 35436

Szia!

Eddig vegyessel fűtöttem és nagyon jó volt a huzat,soha nem volt gond,mióta puffert használok nagyon magas a füstgázom ,és szinte kifehéredik a kémény belseje,még a legteteje is kávébarna,nem is fekete,de ez sem jó mert az udvart is fűtöm.Igaz a 35-ös lemezkazán 3-4 óra alatt felfűti a 2000 L puffert,de több mint 2 rakat fa elfogy egy felfűtésnél(50-70 kg).Mikor januárban hideg volt akkor mindennap kellett fűteni,most,hogy megenyhült az idő 3-4 napig is bírja a puffer,és így már egész jó.Átlagos téli időben amikor éjjel nincs fagy 2 napig bírja.(22 C lakáshőmérsékletnél)

Az Attack DPX P. 35-öt választottuk,elvileg kedden hozzák.

Ez a kémény szépen ki lett fúrva.Hány métert fúrtak?Mert látom a padlástól le lett bontva.Ha nem működik a kéményem akkor nekem is ezt kell csinálnom.Kik fúrták ki,esetleg meg tudod írni,én vas megyei vagyok.Régebben( kb.10 éve) beszéltem kéményessel,és azt mondta véssem végig a kéményt és majd utána kibéleli,hát ezt nem szeretném.

Nekem összesen 14 m magas a kéményem,abból a padlástérben van 4 m,és még a tetőgerincen kilóg 1,5 m-er.A két lakószint az födémmel együtt kb 7m,és a pince meg még 1,5 a bekötésig.A betonfödémet is át tudják fúrni a szintek között?Mert nekem 3 szinten megy végig a kémény.

Köszi a képeket és a tanácsot.

Előzmény: gabor0036 (35430)