Csézli Zsolt Creative Commons License 2017.03.30 0 1 13572

Üdv!

Előre mindenképp a gyári méretet raknám,már csak a km. óra pontossága miatt is. Meg választék is van ebben a méretben.Hátul betegebb a dolog,tényleg csak két gyártó gyárt (ha jól tudom) 150-es gumit,így pl ha téli mintást keresel csakis a 140-ben találsz. Nekem személyesen a Heidenau 140-ével volt tapasztalatom.ami azért nem annyira volt toppon.A középső minta árok megrepedt és az oldalsó bütykök is hasonló dolgot produkáltak,.Azt a gyártóhoz visszavéve  kaptam másik de ugyanazon típusú gumit ami ugyanezt produkálta. Mivel nem ez a gyári méret a végén elhajtottak,meg volt mindenféle kis gumi nyomás és más magyarázat.Ami valóban igaz, az hogy a súlyterhelési mutatója valóban egy fokozattal kisebb volt mint a gyári Pirelli,és sokat kétszemélyeztem .De szerintem más 140 -es gumival  nem lett volna ilyen bajom.A téli Conti, meg 3-4 ezer alatt el is kopott de hát gondolom,a tapadásnak ez az ára.Egyébként  szerintem nyugodtan használhatsz  140-est  hátra menet teljesítményben, vagy a biztonság tekintetében nem volt érezhető különbség. 

Előzmény: Törölt nick (13571)