Tisztelt fórumozók!
Irodák/Lakások/Házak takarítását vállalom a 18.,19.kerületekben illetve a Havanna lakótelephez közel eső részeken(20.,23.kerület is szóba jöhet)
Tapasztalatomat kisebb-nagyobb irodákkal kezdtem,takarítottam iskolában is,jelenleg pedig Augusztus óta folyamatos heti 3-4napot dolgozok egy családnál "bejárónőként",ahonnan ha szükséges ajánlólevelet tudok kérni.(Április 14-ig dolgozok még náluk,utána bizonytalan ideig szünetelünk,mert teljeskörű felújítást végeznek,DE folyamatosan tudom alakítani a heti beosztást,tehát nyugodtan lehet jelentkezni :) )
Igény esetén vállalok:
-Alap takarítást(portörlés,pórszívózás,vizes blokkok takarítása,felmosás)
-Alap takarítás+rendrakás+mosogatás+mosás/teregetés
-Nagytakarítás: minden helyiség KÜLSŐ nagytakarítása(szekrények teteje is)+ajtók+pókháló+vizes blokkoknál csempe..
-Nagytakarítás KÜLSŐ-BELSŐ (konyha szekrény,fürdőszoba szekrény,ha szükséges ruhás szekrény,hűtő)
-Ablak pucolás+függöny csere
-Vasalás
Akár 1családhoz mennék heti több alkalomra,akár több családhoz is járnék heti/kétheti rendszerességgel!
Bérigényem 5000.-/alkalom-TÓL!!!(ez függ a lakás/ház méretétől,feladatok mennyiségétől,illetve hogy milyen rendszerességgel kellene menni [pl 2hetente kellene menni 1x,akkor alapból több munka van mint ha heti rendszerességgel meglenne csinálva])
25éves fiatal anyuka vagyok,van egy 3éves ovis kisfiam,ezért kérem vegyék figyelembe,hogy akadhatnak olyan problémák,hogy megbetegszik és nem tudom megoldani a felügyeletét,előfordulhat,hogy kimarad egy alkalom!
Ha felkeltettem érdeklődésüket,akkor várom szíves megkeresésüket emailen: erdei.gaborne91@gmail.com,telefonon:0620/432-54-75
Üdvözlettel: Erdei Gáborné / Timi