Econell99
2017.03.28
|
|
0 0
9577
|
Én úgy oldanám meg Józsát, hogy az Agrár után a Bolyai utcán keresztül az Egyetem sugárútra vezetném, majd teljes hosszában a Nyugati Kiskörúton vinném a Nagyállomásra. Így pótolná a 14-est, az Egyetem sugárút ellátása is jelentősen javulna, továbbá a villamossal se lenne olyan nagy "párhuzamosság", mert az Egyetem sugárúton most is van közlekedés. Cserébe lehetne kicsit ritkítani a 10-esen (de igazából elférne ennyi kapacitás az Egyetem sugárúton), bár a 13-as Nagyállomásról indulása ezt is pótolná. Ja, és a 10-est ebben az esetben a Rákóczi utca - Burgundia utca - Klaipedia utca - Sumen utca - Vígkedvű Mihály utca - Nagyállomás útvonalon vinném, el kellene oda is egy jó ellátást biztosító járat, a 10-es tökéletes lenne a feladatra.
A 33-ason is változtatnék: Nagyállomás - Nyugati Kiskörút - Hatvan utca - Segner tér - Pesti utca - Böszörményi út - Balmazújvárosi út - tovább változatlan
Itt nem lenne zavaró a "párhuzamosság", mert úgy is ritkán jár (bár mint korábban is írtam, eléggé ráférne a sűrítés)
Ezzel megoldással a Kertváros megállót kivéve az összes Böszörményi úti megállónak lenne kapcsolata a Nagyállomással. |
Előzmény: marky-511 (9576)
|
|