Ne gondold azt, hogy másként látom. Éppen - hogy az a véleményem, hogy Terunofuji valahogy úgy
viselkedett, versenyzett az elmúlt tornák folyamán, mintha hullámvasúton ülne. És azt hiszem, hogy
éppen ez az Ő legfőbb problémája.
Volt abban minden. Ozeki - hez méltó teljesítmény / kado ban (vergődés - vegetálási) állapot, azután
volt benne csúcsra járatás (a legutóbbi). Ki tudná kiismerni magát ebben a hullámhegy - hullámvölgy
- ismét hegy - ismét volgy - lovagláson. Az bizonyos, hogy nem egy potenciális Yokozuna teljesítmény
az amit folyamatában előad. Amúgy az az elegáns félreugrás (a tegnapi, Kotoshogiku elleni meccsen)
- úgy látszik, hogy nekem ez már valamiféle mániámmá vált, maga a jelenség - csak néztem, néztem
Kotoshogiku ábrázatát, amint levonult, hát az sokat elmondott arról, hogy mit gondol Terunofuji - ról.
Persze ezt a poklot végigjárta Goeido is és most éppen Kotoshogiku is. Ám esetükben az a különbség
hogy fel sem merülne (legalábbis egyelőre) ilyen kérdés. Azt hiszem, hogy Kotoshogiku esetében már
nem is fog felmerülni, felejtős éppen a kora miatt.
A következő potenciális Ozeki - jelölt (ahogy írtatok is erről az előbbiekben) Takayasu lehet. Ő azután
egy igazán izgalmas figura. Minden lehetőség benne van, ami egyáltalán kijöhet a dologból.