Törölt nick Creative Commons License 2017.03.24 0 0 9058

Mártírok útja végén voltam a Family shop vagy mi a nevük, milford, ott vettem hobbikesztyűt, piros, tenyérnél fekete gumiszerű. Teljesen rendben lenne, ha nem lenne kicsi hozzá a kezem, 10-es méretű, de nekem nagy.

Ugye írtam főként fázok, ott ráadásul nem 8-as, 3.5-4-es csavarokkal dolgozom, szerinted? Még evvel se túl jó azokkal dolgozni

Igaz, körfűrész, gérvágó meg társainál leveszem, mert nem hiányzik, hogy berántsa a kezem, de pl maróval vastagolásnál most kell a kesztyű, mert köpi ki a nagyobb darabokat is és az fájdalmas, ha kéznek megy :D

Ha asztalban lesz akkor megint csupasz kézzel kell majd...

Legtöbb folyamatra szerintem nem rossz és volt vagy 400 forint :D, de nem az örökkévalóságnak gyártották, már nálam is kezd mállani a fekete réteg róla és múltkor már nem volt ilyen kesztyű :(

Más:

mivel szoktátok "mosni" a zártszelvényt hegesztés előtt? Olajos rétegre gondolok, mivel vakarod le róla?

Vettem egy pálca előmelegítőt/szárítót, 200 fokot tud, a cél főként a víztől való megszabadítás volt, mert sanda gyanúm volt, hogy azért fúj át nekem minden 2-es szelvényt a kis gorilla, mert vizes a pálca és bejött a tipp.

Amikor hazavittem pálcákat ok, hogy béna vagyok még hozzá, de egész jól ment a hegesztés, erre rá 3 hétre meg csak fújt és ragadt.

Azóta nem foglalkoztam vele, de belehajítottam minden pálcát ebbe a masinába és szerdán beindítottam egy 10-15 percre, ennyi idő után ezt láttam a szárító tetején:

Szerinted picit párás a garázsunk? :D

Köszi

Előzmény: xxxjjjkkk (9057)