Maule
2017.03.24
|
|
-1 1
8234
|
En igy szolitok, ha kedvesen. En nem nyeresegvagybol vagyok demokrata. En olyan tarsadalmat latok elhetonek, ahol gazdagok adoztatva, szegenyek segitve. Oh nekem be fog jonni Trump-Ryan ado, enferj olyat szamlaz orankent, ami kisembernek masfel nap munka, plusz az egeszsegbiztositasunk, pont, mint Ryan-e. De ferj mar alig dolgozik, mi mar jol vagyunk a havonta erkezo jo nyugdijjal. Ha nekem nem hiszed el, kinek? Ahogy en latom, Amerika klassz orszag volt, elodeink mind befizettek jobba tenni. Letrehoztak a telefon- es autopalya halozatot, a jovobelieknek. Most itt ez a generacio, aki sehova nem fizet be, cask kolt. Bush ota minden hitelkartyara megy, ha repubi kormanyzas. Adocsokkentes Bush alatt, regulaciok eltorlese, gazdasagi valsag. Obama segitett a legszegenyebbeknek, egeszsegbiztositast kapni. Mast nem engedtek neki. Ja, lehetett volna jobban is, ha engedte volna a GOP kongresszus javitani rajta. Na most mi is jon? Tovabbi oriasi adocsokkentes, falepites hitelbol, mert barom kitalalta, hogy az a legnagyobb problemank, hogy nincs fal Mexikoba. Tobb illegalis jon Azsiabol. Es climate change a legnagyobb nagyobb veszely national security-re De ezen kutatasok nullara vagva a GOP era alatt. Ha te orulsz annak, hogy nem Hillary? hat hurra neked. |
Előzmény: Well (8228)
|
|