muszta1979 Creative Commons License 2017.03.22 0 0 9967

Kedves Lybrásak!

Én egy Lancia Lybra 1.9 JTD boldog tulajdonosa vagyok. Sokunknak ismerős a műszerfal alsó részének kátrányosodása. Hát 7 éve lassan hogy nagyon sok mindent kipróbáltam és semmi nem vált be, szerelők sem tudtak semmilyen megoldást találni rá. Gondoltam megosztom veletek, hogy a napokban megtaláltam a "csodaszert". Kb. fél órás mutatvány, nedves ronggyal kell utána letörölni csak a lemaródott kátrányfelületet. A képek magukért beszélnek, utolsó 2db a tisztítás után. Mivel nem üzletben kapható tisztítószerről van szó és nem is erre a célra fejlesztették ki, gondoltam kipróbálom a párom által árusított tisztítószert. Hangsúlyozom nem az üzleti és értékesítés a cél. De mivel üzletben nem kapható, másképp nem tudom ajánlani, rendelni tudtok. És egy 2ezer forintos tisztítószerről van szó, ami természetesen nem csak erre a célra való hanem másra is és nem egyszeri használatos. Nekem is nagy meglepetés volt mikor kipróbáltam elkeseredés és egy utolsó próbálkozás lehetőségeként. Természetesen nem egy házi készítésű termékről van szó! Akit érdekel és megér neki ennyit, keressen meg a gaspartamas79@gmail.com e-mail-ben.