apucika17 Creative Commons License 2017.03.21 0 0 9965

Sziasztok! Sokan kérdeztek már Tőletek, én is megteszem. Kinéztem egy 2006 évjárat wv Passat B6 4montion 2.0 pdtdi és persze bkp motor kódja van, komoly  gazdája  elmondása szerint már minden ki lett cserélve ami ezekben tönkre szokott menni de olyan szinten, hogy utoljára az ülés fűtés ment el és ő bement a szakszervizbe és 70 ezre Ft-ért kicseréltette, tehát ezért gondolom. hogy komoly gazdája volt.  Tanácstalan vagyok mit tegyek, az autó tetszik és minden paraméternek megfelel de ugye minden kört be jártam erről a fajta autóról és nem sok jót hallottam, sajnos legyen az fórum, legyen az autó szerelő vagy aki ismeri ezeket a kocsikat. Ezert fordulok hozatok avval a kérdéssel mint már itt a fórumon már sokan feltettek, hogy meg szabad e venni ilyen gépjárművet? A válaszotokat előre is köszönöm!

Ja 299 ezer km van benne,  de ez az árában is tükröződik meg az nem zavar mert valós  .

Cserélve lett:pd elemek,kettős tömegű kuplunggal együtt, turbó,xenon trafó,hátsó fék új tárcsa betét,ja és olajpumpa tengely rendszeresen.