Törölt nick Creative Commons License 2017.03.21 -3 1 4549

Tisztelt Moderáció!

Az egyik fórumozó miatt kénytelen vagyok megmtutatni, milyen kommunikáció is folyt köztünk:

Párizs73  2017.03.07    0 0 6919

Egy ilyen szintűnek mint te vagy milyen szinten válaszoljak?

gingergirl  2017.03.07    -2 0 6920

Amilyen szinten anyukádnak válaszolnál.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Amint látható, egy másik moderáció alá tartozó topikban pontosan arra a kérdésre válaszoltam, amire Párizs73 kérdezett. A hozzátartozója állapota nem tartozik rám és a válaszom sem erre vonatkozott. A jelek szerint úgy tűnik, a kettő között nem tud vagy nem akar különbséget tenni. Az mlm topikba ő hozta át a témát és nem én, ennek okát nem kezdeném kutatni, ehhez elég az évek alatti tevékenységére ránézni.

Például erre itt:

Párizs73  2 órája    0 0 56383

Ne pattogj itt mint az a bizonyos juh széklet  a  deszkán.  Senki nem utasított, csak ismételten fel lehet hívva a figyelmed, hogy mellébeszélsz, visszakérdezel és nem válaszolsz egyenesen.

gingergirl  2 órája    0 0 56384

Amíg nem válaszolsz erre: Mit értesz "forgalmazáson", addig értelmetlen a válaszadás. Ha ezt nem érted, reménytelen a veled való kommunikáció.

Egyébként ez a mondatod: "Ne pattogj itt mint az a bizonyos juh széklet  a  deszkán" az a "szint", ahogyan kommunikálni szoktál a családtagjaiddal is? A múltkor ugye azt kérted, határozzam meg, "milyen szinten válaszolj". Mire azt mondtam, hogy úgy, ahogy anyukáddal szoktál.

Ez lenne az a szint?

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Szerintem felesleges bármilyen további kommentárt fűznöm a fentiekhez.

Továbbra is kérem és köszönöm a hozzászólásaim szigorú és a szabályzatnak megfelelő elbírálását.