Tisztelt Moderáció!
Az egyik fórumozó miatt kénytelen vagyok megmtutatni, milyen kommunikáció is folyt köztünk:
Párizs73 2017.03.07 0 0 6919
Egy ilyen szintűnek mint te vagy milyen szinten válaszoljak?
gingergirl 2017.03.07 -2 0 6920
Amilyen szinten anyukádnak válaszolnál.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Amint látható, egy másik moderáció alá tartozó topikban pontosan arra a kérdésre válaszoltam, amire Párizs73 kérdezett. A hozzátartozója állapota nem tartozik rám és a válaszom sem erre vonatkozott. A jelek szerint úgy tűnik, a kettő között nem tud vagy nem akar különbséget tenni. Az mlm topikba ő hozta át a témát és nem én, ennek okát nem kezdeném kutatni, ehhez elég az évek alatti tevékenységére ránézni.
Például erre itt:
Párizs73 2 órája 0 0 56383
Ne pattogj itt mint az a bizonyos juh széklet a deszkán. Senki nem utasított, csak ismételten fel lehet hívva a figyelmed, hogy mellébeszélsz, visszakérdezel és nem válaszolsz egyenesen.
gingergirl 2 órája 0 0 56384
Amíg nem válaszolsz erre: Mit értesz "forgalmazáson", addig értelmetlen a válaszadás. Ha ezt nem érted, reménytelen a veled való kommunikáció.
Egyébként ez a mondatod: "Ne pattogj itt mint az a bizonyos juh széklet a deszkán" az a "szint", ahogyan kommunikálni szoktál a családtagjaiddal is? A múltkor ugye azt kérted, határozzam meg, "milyen szinten válaszolj". Mire azt mondtam, hogy úgy, ahogy anyukáddal szoktál.
Ez lenne az a szint?
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Szerintem felesleges bármilyen további kommentárt fűznöm a fentiekhez.
Továbbra is kérem és köszönöm a hozzászólásaim szigorú és a szabályzatnak megfelelő elbírálását.