Warlimont Creative Commons License 2017.03.21 0 0 956

"Olyan cégek fognak elektromos autógyártásba, amik korábban nem léteztek, itt a lehetőség, hogy legyen magyar autóipar is, te meg még ott tartasz, hogy ez továbbra sem lehetséges, a horvátoknak már van elektromos szuper sportkocsija, , holott egy sokkal kisebb lakosságú ország, de van a lengyeleknek, és cseheknek is.."

Te Rangun, te siman össze-vissza beszelsz, ha ezt nekem irtad. Hogy jön ide a magyar autoipar? Hol irtam azt, hogy lehetetlen elektromos autot kesziteni? Azt viszont irtam, hogy autot epiteni nem egyenlö az akkumulatorral, ezt valtozatlanul fenntartom, de ezt ne keverd össze azzal, hogy elektromos auto gyartasat lehetetlennek tartom. De az, hogy manufakturalis modon, joreszt kezzel, kesz muszaki alapokra pl a horvatok összekokanyolnak valamit, azt ne keverjuk az autogyartassal. Mint ahogy az alkatreszkatalogusbol kezzel, muhelyben összerakott, egyedi chopperek sem motorgyartas.

Anno a 80-as evekben meg az NDK-s Barkasnak is volt magyar atepitesu elektromos verzioja prototipuskent, söt az egesz keleti blokk foglalkozott az elektromos jarmuvek ötletevel.

Előzmény: Rangun (948)