A Csángó utcai palihoz soha de soha ne menj, mert annak ellenére, hogy gyári cikkszámmal dolgozik, (nyomtatóm nekem is van, akármilyen cetlit én is tudok nyomtatni, tehát onnantól, hogy ott egy számsor a neylonzacskón, az már szerinte gyári cikkszámos termék) nekem pl sikerült 3 db hitvány szar utánzatot adnia a túlfolyó kupakból, ahol mindhárom elforgott a tartályon, tehát használhatatlan volt. 3 db Lacettim van, mind a 3-on lecseréltem volna, természetesen ez másnap ki is derült, egy hét múlva, mikor ismét volt dolgom Pesten, elmentünk, vissza lett adva a termék, a korrekt indoklás mellett jöttek a kifogások, biztos találtunk olcsóbban, biztos ez, biztos az, hogy ő akkor most előhoz egy tartályt, és jól kipróbálja, hogy igazat mondunk-e... Persze, nyugodtan, az előző, gyári kupak nálunk se forog el, csak ezek, mindhárom mindhárom autón, bármilyen kombinációban is próbáljuk. Hát sajnos az ő tartályán is elforgott, de hogy akkor hívjuk a kollégát, mert ő csak kisegíti, amikor a párom telefonált vele, ő a háttérből puffogott, hogy biztos találtunk olcsóbban (úgy látszik ez a lemez volt aznap betéve) és nagy nehezen, annak ellenére, hogy tényleg kellett a három kupak, visszavette.... Vettem máshol, drágábban. Nem az ár érdekelt, nem fogok 1500Ft-ért szaladgálni sehova, egyszerűen gagyi selejt volt a termék, ráadásul háromból három.
Namost ha ő lesz az egyetlen ember a földön, akinek van a Lacettihez alkatrésze, tőlem akkor is rárohadhat a készlete. És ezek után másnak se tudom ajánlani.