Mr.Aljzo
2017.03.12
|
|
-1 0
312
|
Nagyon sokszor érzem így, meg ez az év nem is indul túl jól... De a témánál maradva, nagyon mélyen vagyok most és nem tudom, hogy másszak ki belőle. Munkahelyemen, egy kis étterem, a kollégák nagyon gyökerek, a vezetők is érdekes fgurák néha... Szeretik, ha jó a hangulat a munkahelyen, csak nekem ott már nincs jó kedvem, miért is legyen, amikor ők bunkók meg tahók? És mivel nincs MINDIG olyan jó kedvem, mint valami őrültnek, le vagyok nézve.. Olyan dolgokért is csesztetnek ami testi dolog, de mivel ők" tökéletesek"... ezért a "silányabbat" engem cseszegetnek, mert nem vagyok tökéletes testű.. :( Az eddigi életemre sem vagyok büszke, emiatt teljesen be zárkóztam, nem igazán tudok meg nyílni mások előtt , mert nem tudok el büszkélkedni , hogy milyen szép családom, feleségem van.. mert egyedülálló vagyok most.. És ezért is cseszegetés megy... És lehet kellenék valakinek (?), csak meg kellene nyílnom , de ez nekem nem olyan egyszerű, mert jelenleg eléggé befelé forduló vagyok... A fent említett kollégák és nagy főnök csaj is úgy érzem sokszor hazudnak, kamuznak... miért?? Miért nem lehet engem is ugyanúgy tisztelni??? MIért jó ez nekik? :( :( :'( |
|