Csézli Zsolt
2017.02.27
|
|
0 0
13532
|
Üdv!
Köszönöm szépen megérkezett a tű.Működött is szépen az első indításnál.Sajna a telszámodat nem mentettem el,ezért itt kérlek küld a banksz. és utalok.A másik sajnos ,hogy ennek is megadtam a kegyelem döfést.De az már biztos ,nem a tűk szarnak be.Amit eddig tapasztaltam,a befecs ,10 A biztije lebaszva,de az valszeg már sokk a befecs csúcsnak.Ha 12V ot és a tekercs 15ohm-ját vesszük alapul ott kb. 0,8A közlekedhet valszeg .Ha beraktam volna még egy 2A biztit a tű körébe tán megmentem,de mondjuk a hiba még nincs meg,de az ezentúl lesz benne . Ha a gyújtást rárakom mintha a negatív lenne az állandó és a végfok a pluszt kapcsolgatná.(Kocsiknál álltalában pont fordítva)Viszont most,merészen a tű vezetékeit ,csak ugy hüjje modjára az aksi plusz végéhez érintettem és lám elindult a tápszivattyú.Viszont akkor ez menet közben akár visszafelé is működhet azaz a tűn keresztűl kap negatívot a tápszivattyú?Na tán itt lehet valami nagy gebasz,de nem tudom jó e a következutetésem,a méricskéléseket majd folyt köv. |
Előzmény: topjoe2 (13509)
|
|