Hát évek óta álmodnak visszatérő fokozatokról, mi több le is fejlesztették a szükséges technológiákat. Musk csak ezeket használta fel.
Ami a Tesla sikerét illeti, a sikert profitban mérik. Te is baromi boldog lennél ha beker ár alatt hozzád vágnának egy luxus autót. Persze ezek a felmérések 1 év után készülnek. Megnéznék egy 3-5 év után készültet is ;)
ameddig nem olvastad Ashley Vance könyvét Elonról
Na ne már :))))) A propaganda elolvasása lenne a feltétele az objektív ítélet alkotásnak?
Ebben nem fogunk egyetérteni.
Te csak csillogó rakétákat meg fényes jövőt látsz és nem érdekelnek a piszkos részletek, én meg egy ügyeskedő sötét alakot látok, akinek életében nem volt soha egy nyereséges vállalkozása, és aki csillogó design köntösben árulja igen rossz minőségben, mások fejlesztéseit újracsomagolva, állami pénzből, miközben lépten nyomon azt hazudozza hogy ő magántőkéből dolgozik.
Igazából nem érdekelne a dolog, még akkor sem ha rossz érzés hogy évekig én is bedőltem neki, viszont a fák nem nőnek az égig végül hatalmas bukta lesz a vége, és előfordulhat magával sodorja az egész kereskedelmi űrbizniszt.
Ha véletlenül sikerül pénzt szereznie pl. a böszmére, akkor értelmes célra is fordítható milliárdok fognak elmenni egy SpaceX minőségben legyártott hulladékra, ami előbb utóbb az űrhajózás legnagyobb katasztrófáját fogja okozni, amikor egyszerre 100 ember hal meg benne.