VictoryIA Creative Commons License 2017.02.26 0 0 257

Üdv. Kis segítséget kérnék. Eincar 2 din multimédia. Beszerelve, minden működik tökéletesen: USB, DISC, BT, ....stb.

DE. Rádióállomást egyet se talál. Sharan 2004 évjáratba beszerelve, és a gyári 2 din navigációval minden adót fogott, szóval nem az antennával lenne a gond. De az új az se AM se FM- en nem talál semmit se. Körbe fut és ennyi.

Továbbá:

Rendeltem egy rendszámtartó keretet integrált kamerával. Fel is szereltem. De a video out helyre dugva nem ad be képet. Ha az Aux ra dugom, akkor ha a menüben átváltok aux funkcióra, akkor ha hátramenetbe rakom az autót beadja a képet. De ha szól a zene, vagy megy a gps vagy film, vagy bármi más, akkor nem adja be a képet.  Ha jól gondolom, akkor nem kéne nekem manuálisan átváltani AUX ra, hanem teljesen mindegy hogy gps vagy zene vagy film megy e autómatikusan kéne neki beadni a tolatókamera képét ha hátramenetbe kapcsol az ember. Így viszont macerás, mert ha megy a gps, ki kell lépni belőle, átváltani AUX ra, és akkor ad tolatóképet. Ami egy forgalmas helyen nem egészséges, mert arra nem várnak az emberek.

Ha valakinek van tippje azt megköszönném.

Jelenlegi bekötése úgy van, hogy az RCA kábel hátramegy a tolatókamerára, és a kamera a tolatólámpáról kapja a jelet. Van egy Parking kábel a 2 dines ketyerén, de azt nem találtam hova kéne kötni.