O2 Elegance Creative Commons License 2017.02.21 0 0 1491

Mindenképpen ilyen cabinet style digitalis pianoban gondolkodom. A stabil felépítés, stabil pedálok miatt is. Nem jött be nekem az X állvány izgett mozgott amikor játszom rajta, pedal odébb czuszkált vagy véletlenül odébb rugtam. Nem mellesleg egy szép rózsafa kivitel a lakás éke is tud lenni.

Harmadik jelöltem már pár honapja a Roland HP603 de ez kicsit hátrébb van a rangsorban mert nem annyira tetszik a Rolandnak ez az uj Supernatural modellezett zongora hangja. Van valami fémes élces componens benne kis hangerőnél is de főleg erősebb leütésnél jön elő, tudom ez egy akkusztikus zongorán is létező jelensége a húrnak de Rolandék tul tolták picit legalábbis az én fülemnek zavaró :) Lehet várok még egy-két generáciot hátha kiforr Rolandéknál ez a vonal.

Egyébként nem csak magamnak akarom leváltani a mostani régi (EP75) Rolandot hanem kisfiamnak is már ez az Uj lesz az első tanuló hangszere, de még pár éve van az első osztályig szoval nem kapkodom :) Nekem sajnos mostanában nincs időm lehetőségem annyit játszani mint szeretnék.

Előzmény: A festő (1490)