A festő Creative Commons License 2017.02.17 0 0 1466

A youtube videón valóban van némi kamerazaj, de sajnos a torzulás is ott van. A másik felvételen az újabb azaz a rosszabb hang részekben, sajnos valóban így szól a hangszer most és nem csak felvétel hiba.

Az biztos ha akkor amikor kipróbáltak a Tutto-nál egy ugyan ilyen CN34-t, így szólt volna, biztos, hogy nem veszem meg!

Mikor Miskolczi úr mikor itt volt és felnyitotta a hangszer tetejét ki kellet mennie az autójához addig csináltam fotókat a belsejéről.

Így ezt elküldtem egy Kecskeméti cégnek, kik hangszereket javítanak, és Ők hosszas keresgélés kutatgatás után annyit írtak: "Ez egy tipikus modern technikával szerelt, és egyben javíthatatlan megoldás.Tehát a tápegységet leszámítva két modult látunk: main board és egy audio board. Ebből következik hogy a hangpanel kompakt, megbonthatatlan, alkatrész szintjén történő javítás gyakorlatilag lehetetlen. Továbbra is az a gondom hogy Kawaival nincs együttműködésem."

A Tutto-nál mikor levélben rákérdeztem tudnak-e szerezni alkatrészt és  mennyi lenne, mégy csak nem is válaszoltak erre!

Előzmény: djuice (1465)