A youtube videón én azt hallom, mint ha egy rossz hangú kamera felvétel lenne, de ha ez a hiba, hogy serceg alatta egy kis alapzaj és ez a hangszerből jön, akkor nem tudom ezt hogy nem hallják vagy mérik ki. Az wav felvételen sztereo/mono felvételek váltakoznak, azon semmi különöset nem hallok csak még enyhébb alapzajt ami a felvételi körülmény ugyanolyan velejárója is lehet.
Mondjuk ciki a helyzet, mert elteltek az évek és már hülyén nézne ki újból reklamálni, de én tuti hogy addig ütöttem volna a vasat még nem görbül!
Ha a Tutto ezzel kérkedik hogy mennyire pompásak a Kawai zongorái és más márkát egyenesen lebecsülnek, hogy senki nem foglalkozik ennyi éve csak a digitális zongora fejlesztéssel és tökéletesítéssel, amitől olyan jók a Kawaiok állítólag szerintük az elektronikus hangszerfejlesztés szegmensében (mert ugye régebben orgonákat, szintiket is gyártottak), akkor ezt meg lehetett volna a fogyvédnek is mondani, hogy azt vegyék figyelembe amit az eladó ténylegesen ad és igér, valamint hogy a szervizeltetést nem oldotta meg elfogadhatóan, sőt hogy a német cég is így küldte vissza és ottani jogorvoslatban is kérnéd a segítséget, hogyan old meg a helyzetet. Nem vagyok jogász, ezt csak a saját véleményem alapján írom, de ha valamit hagynak elsikkadni, azzal tényleg nehéz mit kezdeni.
Így a nyakadon marad egy drága hangszer, amit már látván látva is rühellni fogsz, mert kicsapódnak tőle a fehérjék is, úgy megutáltad. :)
A tényleges hibát te érzed, s ha már veszett fejsze az ügy amúgy is, még akkor is dönthetsz úgy, hogy letojod a garanciát és egy műszerésszel megcsináltadod privát a cuccot, mert akkor legalábbis esélye volna hogy megjavuljon a hangszered és használni tudd, mivel eladni ezután meg már nem igen lehet így.
Szóval nem tudok jobbat, de hogy a Miskolci se veszi fel, meg a Tutto is elhajt, ezen én se tudok elmenni!