Nadorliget5 Creative Commons License 2017.02.09 0 2 6104

Mindenképpen sikeres lesz, csupán érdekelt mások, akik esetleg minden nap járkálnak a házkörül minek látják.

Direkt felhívtam a figyelmet arra is, hogy nagyon nem jellemző rám a házkörüli séta.

A kerület takarítása és a házam előtti kutyafuttató és a CBA szemétlerakója nem igazán vannak egyensúlyban, de ezt mindenki beláthajta, ha nem direkt akar ferdíteni a kérdésemen. 

Gondolom neked erősen üresek a napjaid, hogy csak egy haszontalan hozzászóláshoz képés voltál felhasználói fiókot létrehozni, megíni a mondokád. Csakis azért, mert viccnek tartod az amugyis elköltött közösköltséget? Vagy méginkább komoly érdeked van abban, hogy ez így jó is lesz, essünk hasra csütörtökön is a múltheti bulizók mocskában és ne is firtassuk a témát. Nekem ez is megfelel majd, hiszen elköltözöm.

Ha már nem mi járunk le lápcsőházat rendben tartani, akkor a befizetett pénzemért elvárom, hogy ilyen kérdésekre ne legyen okom nekem se. Lépcsőháztól kukatárolóig és vissza távon nem kell többre gondolni. Pont elég ugy is. 

Előzmény: Komoly érdeklődő (6103)