Falusi1
2017.02.07
|
|
0 0
439
|
Igazad van, de a képen, az erős pörkölésű chips, olyan volt mint a korom, ezért kockát rendeltem. Amikor megérkezett és kibontottam a dobozt nem mondhatom, hogy nem lepődtem meg. Olyan volt mint a grillhez használatos faszén. Bevallom elbizonytalanodtam, hogy beletegyem e a borba. Végül a korom nagy részét lefaragtam a kockákról, lényegében közepesen pörköltet csináltam belőlük és úgy tettem bele a borba. A feleségem szerint a végén olyan szagom volt mint egy kéményseprőnek.
Kíváncsi leszek a végeredményre, de azt már most valószínűsítem, hogy a tölgyfahordót nem pótolja.
Jelenleg egy acéltartályban van a bor kockástól. Az úszófedél mellé-alá antiflor tablettákat tettem és 3 széndioxid patront fújtam a tartály fedele alá febr. 5-én, majd ma még egyet. Összesen két hétig tervezem a kockákat a borban hagyni, közben 2-3 naponta CO2 fújni rá.
Örömmel olvasnám a véleményedet minderről.
|
Előzmény: Atosz0101 (438)
|
|