Giordano
2017.02.06
|
|
0 0
73448
|
Én on road motoroztam, nekem motoron az oregon bejött. Szerintem pont jó méret. Elég nagy a képernyő, ad egy kis áttekintést (amiben a 60csx, ami előtte volt, gyenge szerintem oda), viszont elég kicsi, nem akadok bele stb. Volt oregon 450-es, amit nem annyira szerettem (sebesség, érintő érzékenység), ill. használtam a 600ast, ami szerintem jó kompromisszum. Zumo-t is próbáltam, havernak volt, de az egy nagy túramotorra való, nem egy 600as csupasz motorra és szerintem nem is offroad motorra. RAM tartót használtam úgy, hogy az egyik kormány lefogató elem egyik csavarját hosszabbra cseréltem és kapott egy 1" gömböt alá. Arra fogattam a RAM kart, amire a tartó gömbjét. Ez kellő rezgés csillapítást is ad. Nekem a kormányon közvetlenül bilincsen nem lett volna jó, ahhoz túlságosan rezonált az a blokk (kezem is lezsibbadt).
A 600as navigáláskor kellően nagy nyilakat tesz ki, ha jó helyre teszed, még a periférikus látásban is észreveszed, hogy valami történik rajta és oda lehet pillantani, de elég nagyon rövid időre is. Én BT-t nem használtam.
ÜDV JG |
Előzmény: Schaf (73447)
|
|