Schaf
2017.02.06
|
|
0 0
73446
|
..és még fel van háborodva. :D :D :D
Aszongyahogy.... "Kell egy szaros navi amit ha elő kapok a völgyben vagy az erdőben az kurvagyorsan mutassa ,hol vagyok" illetve a többi mondatodból azt szűrtem le, hogy vízálló legyen, elemet lehessen cserélni benne (mondjuk mi a szarnak, ha csak "előkpásra kell"?).. egyébként meg mindegy.
Nos ez esetben tökéletesen megfelel egy eTrex is.
...csak azt nem értem, ha valaki a profiktól vár választ, akkor miért nem bírja NORMÁLISAN körülírni mire akarja és mire nem használni az eszközt... "mutassa a poziciómat"...
Na ja.. térképen? vagy koordinátákkal? Esetleg hologrammon?
Mert bizony az erdőben, ha engem kérdezel qrvára nem mindegy, hogy mi van a kezedben. Persze ha a ház körül a fenyvesben nyomatod, akkor persze tényleg mindegy. De ha nem akarsz szívni sűrű erdőben, sziklákkal árnyékolva, ne adj isten sok minden mást is kihasználnál az eszközzel (tudom neked nem kell, de tele a net ilyenekkel, akik két hónap után el akarják adni a szarjukat, mert az mégsem tud eleget...) akkor nem baj, ha azt veszed ami neked jó.
De igazából a leírtak alapján ahogy írtam elég az eTrex is, de a csiksz is megfelel majd.. Végül is tök mindegy, hogy szőke-e vagy barna. :D :D |
Előzmény: repairer (73443)
|
|