Erre az istálló-mag-rágcsáló-macska vonalra nem is gondoltam,de igaz lehet. Egyébként lehet,hogy a "Magyarország lőporos hordó és Kincsem a kanóc rajta" - gondolat csak arra vonatkozott,hogy mindenki felfokozott figyelemmel követi az országban az ő versenyzését és mondjuk győzelme esetén olyan forró az öröm, hogy szinte felrobban Magyarország (persze ez csak egy hülye megmagyarázási kísérlet, anélkül, hogy -mint te- láttam volna a filmből részletet)
Tegnap este a youtube-on kószáltam, és beleakadtam D.Tóth Kriszta videóiba: Elviszlek magammal címmel. Arról szólnak ezek a műsorok, hogy híres embereket DTK kocsival elvisz valahova (munkahelyről-haza, hazulról kiadóba, hazulról színházba stb.) s közben beszélgetnek, kb.30-40 perc időtartamban. Hármat néztem meg: Kepes András, dr. Zacher Gábor, Alföldi Róbert is volt már utasa. De ezen kívül még egy csomó emberrel utazott együtt: pl. Szinetár Dóra, Lakatos Márk, Bereczki Zoltán, Eszenyi Enikő, stb. Én érdekesnek találtam, ajánlom, ha esetleg nem találni a tévében érdekes programot.
Magdolnnát én is üdvözlöm a topikban !