pocimixx Creative Commons License 2017.02.05 0 0 20144

Üdv. Nemrég vettem egy 1995-ös 318 tds-t. Kezdő BMW-sként nem ismerem a márkát. Látom itt vannak hozzáértő szakik, akik megosztják tudásukat, tapasztalataikat a laikusokkal. Nekem is volna néhány kérdésem. Kétzónás digit klímás a kocsi, és nem tudok fűtést varázsolni. A közép konzolon van egy tekerő gomb, ahol meleg-hideg állítási lehetőség van. ezt meleg állásba rakom, a klíma panelen a legmagasabb hőfokot beállítva, legnagyobb ventilátor fordulaton, akár automatába, akár klíma üzemmódba kapcsolva, meleg motornál sem jön a meleg. Egyszer elindult, jó meleget nyomott, de azóta nem tudom ezt az állapotot visszaállítani. Mi lenne a lényege a beállítási variációknak? A tekerő gomb mit állít? A radiátort mi kapcsolja? Fűtéskor menjen a klíma? Azt észrevettem, hogy valahol folyik a hűtővíz. Utánatöltöttem, próbáltam lelégteleníteni úgy, hogy nyitott kupakkal járattam egy ideig. Lehet, hogy még levegős a rendszer? A kocsi alatt víztócsa lett. Ennek még utána nézek, hogy hol engedi a vizet. Ötletek? Tapasztalatok? Minden infót szívesen várok. Köszi.