Vgyuri1946
2017.02.04
|
|
0 0
73438
|
Nem jtszottál el a gondolattal, hogy magad kezdjél el barkácsolni? Én már általános iskolában fel voltam mentve kézimunkából, mint nyomdai informatikust nem azért tartottak, hogy a kötészet/dobozkészítés szakmában merüljek el, pedig nagy menőktől leshettem el a szakmát. Végül rákányszerített a szükség. Az biztos, hogy a dobozkészítő szakmunkásvizsgán nagy ívben kirugnának, de a "mesterműveim", működnek. A legújabb alkotásom egy napellenző a telefonomra.Műbőr laminált papírból, 2 mm-es kartonból. Bedugom a telefont a kialakított résbe, fixen áll. Felül egy zárt ellenző szűri ki a fényt, az alján levő lyukon meg kilát a fényképező objektív. 2 db tépőzár kioldásával teljesen laposra alakítgaó és megfelezhető. Mindjárt csinálok róla egy képet.
Egy kész tkból kindzlva némi plussz pántot rátéve már karra rakható, ha kivágod a homlokfelületet, beletehetsz egy antirfelex fóliát és kész a kartok. Ha akarsz, még tehetsz rá behajtogható napellenzőt. Ha ragasztókat és varrótűt használsz, nem lesz szépségdíjat, de használható lesz. |
Előzmény: szlabe46 (73417)
|
|