anblock_italia
2017.02.03
|
|
0 0
5562
|
Én valamikor írtam egy helyről, amit véletlenül találtunk. Olyasféle technikával működik az étkezés, mint nálunk a Trófea éttermekben. 16 euróért ettünk mi mindent, mi szem-szájnak ingere, és persze speciális olasz kínálattal..., de emlékezetem szerint indiaiak üzemeltették. Csak azt gyanítom, ilyen télies időkben talán nem működik, mert az épületben lévő helyiségben mindenhol csak az ennivalók voltak, asztalok nem, enni csak kinn lehetett az utcán. Mi májusban voltunk ott.
A képeken a sárga pöttyök értelemszerűen: elsőn felülről, másodikon ahol ettünk, harmadikon kb. ahol be kellett menni az ételért, tálcán kihozni..., többször lehet fordulni..., majd a végén fizetni. Ital nincs benne a 16 euróba. Persze lehet, azóta drágább, meg nem tudom mikor nyit és azt sem, hogy mi a neve. A képeken látható síneken nosztalgia villamos jár, biztosan nem tudom, de azt hiszem, a Centráléig megy. Jutalékot sajnos nem kapok, de jó szívvel ajánlom..., ám ha nem működik már, akkor bocsi. Mi 3 éve voltunk ott.
|
|