a_motor Creative Commons License 2017.02.03 0 0 73422

Nekem úgy tűnik, hogy tényleg tájékozatlan a témában.

Talán ajánlották neki a Garmin cuccokat. (én a szakfórumokon olvasottak alapján nem választanék ezekből...)

Ha valaki kezdő az ilyen eszközök megismerésében  /nem merek itt gps-t írni :))  / lehet érdemesebb egyszerűbb eszközzel kezdeni, hogy megszokja v. elvesse a rendszer további használatát.

Minden hátsó szándék nélkül - mint valóban hozzáértőtől - kérdezem: melyik eszközt ajánlanád (tegyük félre az árat, mint szempontot).

Amit írtál, azzal egyet értek.

Talán két adalék:

-a kesztyűs kezelés összetett probléma. Ment közben természetesen terepen nem piszkáljuk a cuccot.    Gyakran sáros a kesztyű (bár igyekszünk elkerülni) így képernyő nyomogatás kiesik.

A korábbi nyomásérzékeny képernyőnél semmi gond nem volt stílus / v. darab gally :)  /használatával.

Kapacitív rendszernél (jól nevezem?) még nem találtam tökéletes megoldást...

(az ideális megoldás szerintem a kormányon - közvetlen kéznél - kihelyezett gombos "vezérlés": pl.: zoom, térkép mozgatás 4 irányban, térkép váltás, esetleg wp felvétel a pozícióban - ez már extra)

-az ütésállósághoz hozzátartozik, hogy ott olyan ütést is kaphat (sajnos nem is ritkán) amit "nem bír ki semmi"

Ezek persze csak az én szempontjaim.

Előzmény: Schaf (73421)