pozotds
2017.02.02
|
|
0 0
20135
|
A láncban kb. 50eKm van ,mi cseréltük ki ahogy kell (lánckerékkel ,mindennel együtt ) ,így azt kizárnám. Az alapmennyiség ha jól tudom 5.5mg/löket ,az egyszerűbb diagok nem is írnak ki tört számot ,tehát szerintem ez nem nagy difi. Ma délután rádugtam Autocomra és nézegettem az adatokat . Érdekes hogy az előtöltés csak alapjáraton ugrál (kb. 1 és 8 fok között) ,de amint akár egy pici gázt is adok (mondjuk 1000f/perc) akkor kisimul az előtöltés ,szép stabilan tartja. Bár ugye nem az elvárt értéket (mondjuk 1000-nél az elvárt kb. 4 fok és nekem 7 fokon áll stabilan . Ez ugye azért van mert nem tudtuk alapjáraton hová lőni ,mert annyira ugrált. Igazából a szolenoid szelepet cseréltük ki (köszi Schnitzer kolléga :) ),mert azt írta hibának ,most működik a szelep (ha lehúzom ,fordulaton felmegy 18 20 fokra is ,ekkor van olyan hangja mint ha hidegindítóval próbálnád indítani) ,de nem jár szépen a motor . Fordulaton is picit olyan a hangja mintha 5 és fél henger menne néha. Ezért gondoltam hátha nem porlaszt jól az egyik csúcs. Az adagoló is full felújított ,talán ha 30ezer van benne. |
Előzmény: Zoli.78 (20134)
|
|