Ebben a temaban csak viszonylagos sikereket ertem el, szoval nem biztos hogy erdemes megfogadnod. :) A tartasom helyreallt, az izomszintu aszimmetra viszont reszben megmaradt. Szoval szivesen konzultalnek egy ERTELMES gyogytornasszal/sportorvossal a hogyan tovabbrol, de nem sikerult ilyet talalnom.
Probalkoztam a homoru oldalt jobban/mashogy edzeni de nem ugy tunt, hogy ez a kulcs. Sokkal tobbet szamitott a folyamatos korrekcio, a tonusban tartas, a tukor elott vegzett gyakorlatokkal. Illetve a homoru oldal eroltetettebb nyujtasa. Sokszor logok edzes kozben fel kezen is, es nyujtom atlosan a hatamat.
A gorbulet nalam (is) nem csak oldaliranyu, hanem felulnezetbol lathatos csavarodas is van benne. Valoszinuleg emiatt az egyik vall is hatrebb kerult, ami nagyon komolyan modositja egyfelol a hat kinezetet masfelol az erok tamadaspontjat edzes kozben. Szoval sokat koncentralok arra, hogy a vallam megfelelo pozicioban maradjon a gyakorlatok kozben. Ez megint csak atleta es tukor kombinacioval lehetseges, nelkule eselyed sincs.
30 eves voltam amikor nekialltam komolyabban foglalkozni ezzel es meg igy is komoly valtozasokat ertem el. Nem tudom te mennyi vagy, de pusztan a kor ne tartson vissza.