Délelőtt szóltak, hogy mehetek az autóért... Kicserélték a baloldali ajtózárat! Meggyőződésem, hogy nem ez volt a baja, mert a központi zárra mindig reagált és belülről mindig nyitható volt, ráadásul amikor eleinte azt csinálta, hogy nem záródott vissza, akkor amikor behúztam zárt helyzetbe akkor a mikrokapcsoló is rendesen működött!
...de majd kiderül...
Állítólag semmi nedvességet nem találtak az ajtóban és most szét is szerelték teljesen apróra. Most működik és remélem reggelre lesz is még ilyen -8-10°C hogy kiderüljön befagy-e ismét...
A skodás fórumban egy kolléga talált egy amerikai fórumot ahol megdöbbentően hasonló problémát tárgyaltak és az lett a vége, hogy a VW amerikai divíziója adott is ki egy szerviz bulletint erről a hibáról és megszüntetéséről. Én ezt a bulletint letöltöttem és el is küldtem a szervizbe a vezető szerelőnek, de nem lett túl sok foganatja... Azt mondta, hogy a Jettákba, Golfokba itt is használták a bulletinben leírt alkatrészt de Passatba nem és az európai VW nem is adta ki ezt a bulletint, szóval nem tudom...
Már komolyan inkább azt szeretném, hogy reggelre ismét fagyjon be és tovább tudjunk menni, mert úgy néz ki, hogy amit egy szervizben meg lehet tenni azt már mindent megtettek.
Sajnos úgy néz ki hogy a hét végéig intenzíven melegedik majd az idő és így talán holnap reggel lesz mg alkalma befagyni ha be akar, de az autó még a következő télen is garanciális lesz és kis szerencsével jövőre is lesznek ilyen hidegek... majd kiderül!