A5tech
2017.01.28
|
|
0 0
9346
|
Speciel én örülök a 12-snek, hogy a Deréken jár, végre egy járat amivel negyed óra alatta ellehet jutni a Derékre az Augusztától, nem emlékszem már a 26-os menetidejére az sem lehetett sokkal hosszabb de valamivel szerintem igen még ott a Bethlen - Hatvan utcán végig jött ez szerintem rövidebb.. na lényegtelen, tudom olyan nem lehet hogy mindenkinek minden jó legyen van akinek ez van akinek az a rosszabb de szerintem a 12-es egy jó járat és a Derék utcán többen megfordulnak mint az István úton, míg anno azért ha valaki a derékről a böszörményire akart eljutni azért az Egyetem sugáruttól elég sokat kellett sétálni de így hogy a 12esről leszállva az Egyetem sugárút és a Böszörményi is közel van gyalog.
Szerintem ezzel a nyolcasozással sincs semmi probléma, pl. ha valaki az István úttól menne az agrárig nyilván visszafele sem menne körbe igy teljesen érthető hogy a 24-es visszafele már az Istvánon jön, míg fordítva is ha valaki pl a Derékről megy a Kálvin térig és onnan vissza szóval értitek szerintem ezzel nincs probléma nincs olyan aki körbe menne.
De azzal egyetértek én is, hogy a 45-sel valamit kezdeni kellene mert ez így tényleg nem jó. |
Előzmény: marky-511 (9342)
|
|