piti1 Creative Commons License 2017.01.26 0 0 9500

Szia crucigeraman!
Nem az én cégemnél dolgoznak az újfajta Vivarokkal (is), hanem ott ahonnan vettem a mostanit is. (AXIAL Kft.)
A flottaparancsnok jó ismerősöm, vele beszélgettem arról, hogy milyenek az újak. 
Eddig a régebbi tipusok mellett az új 115 lovas Vivarok voltak, karácsony előtt vettek tizen pár db. 120 lovas Traficot.
Azt mondta, hogy nagyon sofőr barát autók, imádják a sofőrök.
Én ücsörögtem benne, de kb. 100 métert tudtam menni vele. (akkor szerelték rájuk a téli gumikat) ezért sok mindent nem tudok mondani róluk, csak azt, hogy nekem nagyon tetszik.
Kb. 70-100.000 km-er futásteljesítménynél tartanak, eddig még komoly probléma nem volt velük, kb. 0,5-1 literrel kevesebbet fogyasztanak mint a régiek.
Az egyik 115 lovassal kicsit kakaskodtunk, (az enyém 114 lovas Chippelve, elég ugri-bugri), azt kell mondjam, hogy 160-ig ment tisztességesen.
Ha az enyém nem lett volna chippelve, valszeg nagyon csúnyán elvert volna.
Az viszont jelent valamit, hogy a régieket 180-200.000 km. futásteljesítmény után adták el, az újakat már 150.000 után el fogják adni.
Érdemes tőlük autót venni mert szervizkönyves, végig márkaszervízben szervizelt autok, jóval a piaci ár alatt.
Az enyémre példáúl eladás előtt 5000 km-rel tettek új gumika és komplett új fékeket, elöl-hátul.
Általában a helyi kereskedők rögtön lecsapnak rájuk, nehéz egyenesbe hozzájutni.

Előzmény: crucigeraman (9499)