Gyurco78 Creative Commons License 2017.01.25 0 0 12258

Amit biztosan megtehetsz a siker érdekében:

- Edzés közben nem nyomkodod a telefonodat (nem rohadt szánalmasak az edzés közben a telefonon chatelőek?).

- Nem rángatod a súlyokat, mint az idióták (pl. a pull-over gépen rendszeresen látok 60 kilóval "edzőket", persze teljesen irreális ez a súly, próbálná meg ugyanilyen kézisúlyzóval. Így félig elvégzi a mozdulatot, közben 20 centit felemelkedik a gépből, és a saját testsúlyával nyomja le).

- Az előzőhöz még, hogy a gyakorlatokat teljes mozgástartományban végezd el. Kedvencem a "fűrészelés" gyakorlat, főleg gépen, ahol szinte csak bicepszből dolgoznak az "intelligensek".

- Fekve ne nyomj a negatív padon, olyan teremben, amiben van negatív pad, sokan szinte kötelezőnek veszik, hogy használják, de igazából a vállnak se jó, meg igaz, hogy arra az 1 centis alsó sávra a mellizomnak valamivel jobban hat (de ez szinte semmi), mint a rendes fekvenyomás, de minden más szempontból sokkal szarabb.

- Vigyázz, kitől kérsz tanácsot, én úgy vettem észre, hogy a személyi edzők leszarják, hogy az edzettjeik normálisan végezzék a gyakorlatokat. Még olyat is láttam, hogy ezt az Arnold-nyomásnak csúfolt hülyeséget csináltatta a klienssel, amikor vállból nyomás egykezes súllyal, az alsó holtponton meg egy tárogató mozdulattal könyökösszezárás történik.

- Mindig elpakolod a súlyt, amikor befejezted a gyakorlatot, akkor is, ha a parasztok szerint ezen a gépen az nem szokás.

Előzmény: ZoltánFab (12257)