Reggelre a B1 ajtó megint be volt fagyva... Pontosan úgy mint eddig, tehát a kilincs sem mozdult egy mm-t sem! Hétfőn felhívom a szervizt és közlöm velük, hogy kedden reggel ott vagyok az autóval és csak akkor vagyok hajlandó onnan eljönni ha vagy a kezembe adják a kiszerelt hibás alkatrészt, vagy egy olyan jegyzőkönyvet amiben leírják, hogy nem hajlandóak megjavítani az autót.
Teljesen olyan mintha szét sem szerelték volna. Legalább is a zárat biztosan nem vették ki az ajtóból és a kilincset sem szerelték szét, az biztos! Csináltak valami "vezetett hibakeresést" aminél szerintem nagyobb ökörséget nem talált még ki ember. ...illetve maga a dolog biztosan működhet és van mögötte logika, de az már egy ökörség, hogy teljesen úgy kezelik a helyzetet, hogy ha a folyamat minden pontját végigcsinálva nem derül ki a hiba, akkor az szerintük azt jelenti, hogy a hiba nem is létezik!
A legbosszantóbb az egészben az, hogy mintha a saját szemüknek sem hinnének és a befagyott, meg sem moccanó kilincs mintha nem is létezne, mert a "vezetett hibakeresés" nem tárt fel semmit....
ŐRÜLET!
Én elkövettem mindent, kétszer bevittem nekik az autót Törökszentmiklósról Szolnokra, ami oda vissza kb.: 43km alkalmanként, elcsesztem egy csomó időt erre és arra, hogy az első alkalommal meg is vártam amíg bohóckodnak. Nyomorogtam egy szó nélkül a csereautónak felajánlott sem kategóriájában, sem felszereltségében nem valós cserének tekinthető legalább 10 éves fostalicskában, a megegyezés szerint teletankoltam amikor vissza vittem, 6,25 liter benzint ~43 km-re... aminek java szolid városi 50km/h (mondjuk kb.: 8km) és sima országúti 90-100km/h (kb.: 34km), szóval egyáltalán nem volt tele az a tank, legalább már 25-30 km-t ment vele valaki. Én töltöttem fel az ablakmosó tartályát jó másfél liter folyadékkal, amit nem is lehetett használni mert be voltak fagyva a fúvókái...
...szóval idáig voltam "álom" ügyfél, mostantól keményen tudatos ügyfél leszek!
(Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az emberek akikkel találkoztam teljesen korrekten viszonyultak a dologhoz, a baj a rendszerrel, vagy legalább is a magasabb szinteken keresendő!)