dömedee
2017.01.18
|
|
0 0
5979
|
Kedves Teebee79,
Egyetértek trawala-val! A leírt igényeiteknek valóban a benzines változat felel meg.Szerintem a 140LE-vel kellemesen mozog.
Azon ne csodálkozz, hogy jókat írunk róla, hiszen nagyon szerethető autó! :-) De ezt ha minden jól megy tapasztalni is fogjátok a feleségeddel és a gyerekekkel. Hasonló dilemma előtt álltunk mi is pár hónapja és szintén nagyon megtetszett nekünk is ez az autó. Bár a "szépség" szubjektív dolog, de 100-ból min. 95 embernek tuti tetszik. Nem egy tucatautó! A viszonylag kis darabszámnak persze megvannak a hátrányai. Pl kevés autóból válogathatsz a használt piacon. (Persze ezt előnynek is tekinthetjük; nézőpont kérdése: nincs a bőség zavara!) Az egyedi megjelenés nekem bejön, de még jobban kell rá vigyázni. Ha törik, a karosszéria-elemekből nem találsz túl sok bontott darabot. A belsejében és műszaki tartalmában viszont visszaköszönnek az Opel alkatrészek. De ezeket fel is fogod ismerni. Szerintem egyébként az Orlando praktikusabb, mint a Zafira. (Függetlenül a GM pozicionálási politikájától.) Tudom miről beszélek, mi arról váltottunk.
Jó keresgélést kívánok! |
Előzmény: Teebee79 (5975)
|
|