luckuty_ Creative Commons License 2017.01.17 0 2 1407

A véleményetekre vagyok kíváncsi, hogy lehetséges-e hogy az alagimajori templomromnál olyan ábrázolásokat találtunk, amelyekről az eddigi anyagok nem tesznek említést, vagy csupán arról lenne szó, hogy túl élénk a fantáziánk. 

(A fényképeket én magam készítettem, most, vasárnap, (jan 15-én) valamivel naplemente előtt, és nem manipuláltam.) 

Különösen az emberalak tűnik elég hihetetlennek, mert el sem tudom képzelni, hogy az miféle technikával készült. 
Két változatban teszem be, hogy könnyebb legyen felismerni.
A képen egy férfi látható, jobbra fordulva, két karját viízszintesen előre nyújtva. Az ingujja csukló felé bővülő. Jobb lábával kilép előre. Sálat, vagy magas gallért visel, a hátára vetve pedig valami köpenyt, ami kb. a derekáig ér. A derekén van valami, amit nem tudok értelmezni, úgy néz ki, mint egy szokatlanul széles öv vagy derékra kötött textil, de kiáll előre, a valóságban lecsúszna a derekáról. 
A 3. képen látszik a templom északi fala, itt a balról a 2. és 3. oszlopok között, nagyjából a pont a térköz felénél van az emberalak, elég magasan, a talpa kb. a piros színű fényfolttal van egy magasságban, attól balra.  

Ezt a hozzászólást most elküldöm, azután további képekkel folytatom az egyéb ábráról.