Hillary több szavazatot kapott
Na und?
Azt hiszem Bush is úgy nyert, hogy kevesebb szavazata volt, mint az ellenfelének.
Ezen MOST kár keseregni.
Nyújts be aegy alkotmánymódosítási tervezetet a következő választások előtt... Biztos értékelni fogják !
De még sokan nem értik, hogy az igazi bukta nem az, hogy Trump nyert, hanem az, hogy a háttérhatalomnak rá kellett döbbennie, hogy közel se tudják annyira befolyásolni az amerikai közvéleményt, mint azt hitték.
Hihi !
Bezzeg Putyin !
Ha hinni lehet a CIA-nak, FBI-nak, meg az egész betűleves társaságnak, akkor az oroszok zsebretett kézzel, vodkázás közben röhögve meghekkelték az amerikai választást Trumpnak.
Őszintén szólva, tényleg nem egy nagy durranás.
Elképzelhető, hogy ez az öreg, Alzheimer kóros, gyógyszerekkel felturbózott szerencsétlent tényleg cslliárd dolláros marketing kampánnyal lehetett elfogadható színbe varázsolni, közben az ellenfélnek csak ki kellett szivárogtatni, hogy még a saját emailjait is képtelen kezelni, nemhogy egy globális hatalom atomtitkait...
Szerintem az amerikaiak örökre hálásaknak kellene lenniük az orosz "hakkereknek" hogy időben kiderült, hogy kinek a remegő kezét sikerült elhúzni a "piros gombról" !
Persze... tudom én, hogy vannak ott egy csomóan, akiknek viszket már a marka egy jó kis atomháborúra, de mi, a többség, még azért várnánk vele egy ideig.