Hát, sajnos hajnalban hazaértem. Végül az első két napomat Portóban töltöttem. Szuper volt minden, szállással picit kavartak, de azt is gyorsan megoldottuk. (Booking.com -> StayiN Oporto Music Guest Apartment -> 40 eur / 2 éj (Bolhao Metronál))
Harmadik nap hajnalában vonattal Lisszabonba utaztam, röpke 3 óra alatt be is érkeztünk az Santa Apolonia állomásra. Onnan úgy 15 perc alatt sétálva elérhető a Praca do Comércio. Az itteni szállásommal minden gördülékenyen ment. (Booking.com -> Pensao Elegante -> 30 eur / 2 éj (Rossiónál))
Negyedik napomon Sintra, Cabo de Roca, Cascais hármast csináltam, talán ez a nap volt a legnagyobb élmény az egész út során. Szokásos kombinált jeggyel, ami ha jól emlékszem 15 euró volt.
Ötödik napomon a Krisztus szoborhoz mentem fel, ahova először nagy elánnal elkezdtem felsétálni, mert általában ez a táv nem okoz gondot, de a környék nem igazán tetszett, így inkább negyed úton áttértem a buszra. A kilátás miatt mindenkinek teljes szívből ajánlom, megéri felmenni! (A felvezető utat viszont tényleg érdemesebb a 101-es autóbusszal megtenni)
A hozzászólásaitok nélkül nem ment volna minden ennyire zökkenőmentesen, így köszönöm mindenkinek a sok hasznos infót, amit itt a fórumban olvashattam.
Balázs