mlaszlo90
2017.01.06
|
|
0 0
48604
|
Sziasztok! Van egy peugeot 406 1,8 benzines 99-es évjáratú kargurátoros autóm budapest belvárosában. Kb 1 éve két havonta egyszer minden előjel nélkül menet közben folyamatos sebesség mellett leállt az autóm. Most kb.: 3 hónapja egyre sűrübben leállt. Az alapjárata néha elkezdett ugrálni, ezért 1 hónapja kitisztítottam a kargurátort és az alapjárati motort. Az alapjárati probléma meg is szünt. A lakásomtól 20 km-re dolgozok és ezen a héten minden gond nélkül elvitt és haza is hozott. Ma reggel míg beértem vele a munkába egyszer leállt, aztán ujraindítás után gond nélkül célba is értem vele. Mikor hazafelé jöttem nem volt semmi gond egésszen addig míg meg nem álltam a kocsival 5 percre, és azóta nem indul be. Csak üresen pörög a motor míg indítózom. Lamdaszonda, Szűrők, olajak ősszel cserélve lettek. Több szerelőnél is voltam az elmúlt pár hónapban és a diagnosztikájuk alapján az összes hiba ki lett javítva. Legutóbb tökéletes működést mutatott a számítógép. Én valami dugulásra tippelek. Mindenkinem a véreményére kíváncsi vagyok. Kérlek adjatok tippet. Előre is köszönöm. |
|