Orsolya Galántai Creative Commons License 2017.01.04 0 0 485

Napközbeni felügyelet / kutyasétáltató kerestetik kutyusom mellé II. kerületben

Sziasztok!

Rendszeres, heti 5 alkalomra hétköznapra napközbeni kutyasétáltatót, felügyelőt keresek hosszú távra Canis kutyám mellé január 9-től.

Hétköznap egész nap dolgozok 9.00 - 18.00 óráig,​ és sajnos nem vihetem magammal Canist jelenlegi munkahelyemre, de jó lenne, ha valaki tudna vele lenni napközben. A II. kerületben, a Széll Kálmán térnél lakunk, itt található meg Canis napközben. 

Ideális esetben szuper lenne, ha több órát is vele tudna tölteni leendő új barátja akár az én lakásomon, akár leendő segítőnk saját lakásán. Közeli lakcímre akár minden nap el is tudnám vinni Canist reggel 8.30 körül (II. kerület Széll Kálmán tér - III. kerület Kolosy tér útvonalon, ill. sokszor Pestről megyek reggel a Kolosy térre, így a VIII., VII., VI, V., XIII. kerületbe is be tudom akár vinni). 

Ha csak egy órás kutyasétáltatás fér bele neked, kérlek, akkor is jelentkezz nálam, mert ha a több órás felügyelet találása nem jönne össze, akkor ezzel a lehetőséggel fogok élni.

A kutyám, Canis 8 éves középschnautzer keverék és nagyon édes, jól nevelt, okos :)

Lakásban cicákkal is jól kijön - feltéve, ha a cica nem fél a kutyáktól és nem menekül előle vagy támadja a kutyukat :) -.

Ha felelősségteljes, megbízható, kutyaszerető ember vagy, aki szívesen vállalná Canist, kérlek, írj emailt telefonszámoddal, és felhívlak: ogalantai@gmail.com

Köszönöm!

Üdv,

Galántai Orsi